„Кошарката не го гради карактерот, туку го разоткрива.“ - Џејмс Најсмит

  

ИНТЕРВЈУ

ПРВА ЛИГА

  

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

ВТОРА ЛИГА

  

ДАМИ

МЛАДИНСКИ ЛИГИ

  

ИНТЕРНАЦИОНАЛЦИ

РЕГИОН

Првиот македонски кошаркарски медиум ви ги пренесува последните новости и достигнувања од кошарката.

Авторски, преземено со дозвола, непристрасно, објективно, проверено и навремено - е нашето мото.

Секое и минимално копирање или преземање на наша содржина, подлежи на законските регулативи и прописи.

Copyright © 2021 basketball.mk - Ние постоиме за вас!

To Top